AH: NS Trein Dagretour+gratis wrap en koffie of thee € 19

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
MariaJ
Berichten: 414
Lid geworden op: di 30 sep 2014, 22:28

AH: NS Trein Dagretour+gratis wrap en koffie of thee € 19

Berichtdoor MariaJ » wo 20 sep 2017, 23:34

Je hebt een printer nodig om het e-ticket zelf te printen.

Zin in een dagje uit? Koop nu exclusief bij Albert Heijn een NS Trein Dagretour + Eggwrap en warme drank voor maar €19. De aanbieding bij Albert Heijn is te koop t/m 1 oktober 2017. Het Trein Dagretour en de Eggwrap + warme drank kan t/m 26 november 2017 worden verzilverd.

Omschrijving
Voor maar €19 een dagje treinen in heel Nederland? Koop nu bij de servicebalie of online op http://www.ah.nl/tickets je 2e klas Trein Dagretour + Egg wrap en een warme drank. Verzilver vervolgens je vouchercode voor een geldig Trein Dagretour op spoordeelwinkel.nl/ah. In je bevestigingsmail ontvang je je vervolgens je Trein Dagretour via een e-ticket. In de bijlage vind je de voucher die kan worden ingeleverd bij de Albert Heijn to Go voor een eggwrap (gerookte zalm of boerenachterham) en een warme drank. Het Trein Dagretour is geldig op maandag t/m vrijdag na 9:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag. De aanbieding bij Albert Heijn is te koop t/m 1 oktober 2017. Het Trein Dagretour en de Eggwrap en warme drank zijn t/m 26 november 2017 te verzilveren op spoordeelwinkel.nl/ah.

Praktische informatie
Verzilver je vouchercode voor een geldig Trein Dagretour + eggwrap en warme drank op http://www.spoordeelwinkel.nl/ah

Werkwijze en voorwaarden:
Bestel- en verzilverproces:

Ga naar http://www.spoordeelwinkel.nl/ah
Selecteer rechtsboven hetzelfde aantal tickets dat je bij de Albert Heijn hebt gekocht. Doorloop vervolgens de eerste stappen van het bestelproces.
Bij stap “2. Gegevens controleren” voer je de vouchercode in, deze code staat op de voucher die je bij Albert Heijn hebt gekocht.
Na invoer van de codes komt het te betalen bedrag op € 0 en kun je de bestelling afronden.
Na afronding van je bestelling ontvang je één mail ter bevestiging met daarin de vouchercodes voor de treinkaart(en) en de voucher voor Eggwrap&warme drank.
Print de voucher voor AH to go uit voordat je start aan je reis, deze lever je in bij een AH to go winkel naar keuze.
Het Dagretour kan je uitprinten of op je mobiel laden via de Reisplanner Xtra app.
0 x

Terug naar “Gratis”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Lia en 7 gasten