5x met korting naar de Efteling

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Lois
Berichten: 1475
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 21:26

5x met korting naar de Efteling

Bericht door Lois » za 07 jan 2017, 15:29

Ik ben dol op de Efteling! Wat ik wat minder leuk vind, is de prijs van een ticket Tegenwoordig betaal je € 36,50 voor één kaartje. Korting op pretparken is vaak wel ergens te vinden alleen voor de Efteling is het meestal wat lastiger. In september deelde ik de beste kortingsactie van de Efteling tot nu toe op mijn facebook pagina, waarbij je voor slecht € 15,50 een kaartje kon aanschaffen. Daar hebben mijn vriend en ik natuurlijk gelijk gebruik van gemaakt!

Aangezien wij binnenkort weer naar de Efteling gaan, ben ik opnieuw opzoek gegaan naar leuke aanbiedingen. Ik heb maar liefst 5 deals voor de Efteling gevonden! In deze blog deel ik ze allemaal met je.

25% korting op de Efteling voor nieuwsbrief leden

De Efteling bestaat dit jaar 65 jaar. Dit gaan ze vieren met verschillende acties, om te beginnen 25% korting op je entreebewijs. In plaats van € 36,50 betaal je dan nog maar € 27,37. Dit is alleen nog maar gecommuniceerd met de nieuwsbrief leden. Dus ben je geen lid dan heb je dit waarschijnlijk nog niet terug kunnen vinden.
Bestel voor 15 januari 2017 je Eftelingtickets met 25% korting. Deze tickets zijn geldig in januari, februari en maart 2017
https://tickets.efteling.com/?actiecode=efteling2017

Tweede ticket voor de Efteling voor de helft van de prijs met Flair

Via Flair heb ik deze kortingsbon gevonden. Neem deze mee naar de kassa van de Efteling en je kunt tot en met 31 januari 2017 50% korting op je tweede ticket krijgen!
Als je hem opent in een nieuw tabblad krijg je een grotere versie te zien die je kunt afdrukken.
https://nl.pinterest.com/pin/create/but ... 20Efteling!

Efteling kaartjes kopen met Air Miles

Ik weet dat mijn moeder dit vroeger al deed. Toen ik groot genoeg was heb ik daarom gelijk een eigen Airmiles pas genomen. Ik heb bijna 10.000 punten gespaard met onder andere tanken en boodschappen. Je kunt op de site van Air Miles kijken hoeveel punten je hebt en dan kun je direct je e-tickets aanschaffen.

Je kunt er dus voor kiezen om een deel met Air Miles en een deel contant te doen. Als je niet genoeg Air Miles hebt voor alle kaartjes zou ik zelf kiezen voor alles inleveren voor één kaartje en de andere kaartjes kopen met een van de andere kortingsacties! Servicekosten bij deze optie zijn eenmalig 100 Air Miles of € 1,00.

Naar de Efteling met korting via ANWB Leden voordeel

Ben je ANWB lid? Dan kun je via de site van de ANWB tickets kopen met € 8,00 korting. De Efteling tickets kun je aanschaffen tot 15 februari 2017 en zijn te gebruiken tot en met maart 2017. Er wordt bij deze optie wel € 0,50 per kaartje berekent aan servicekosten. De korting die je hier dus hebt is eigenlijk € 7,50 per ticket.


Bedrijvendagen Efteling

Er bestaan speciale bedrijvendagen. De Praxis, Rabobank, Eneco of wat voor maatschappij dan ook huurt de Efteling voor een deel af en hun klanten kunnen dan tegen gereduceerd tarief de Efteling bezoeken. Wil je écht goedkoop naar de Efteling, dan zijn dit ideale dagen. De prijzen verschillen per bedrijf. Op de Efteling kalender kun je kijken of er een bedrijvendag is of niet. Er staat nooit aangegeven welk bedrijf die dag een bedrijvendag heeft. Om er achter te komen tik je op je grote vriend Google de naam van het park plus datum van de bepaalde dag en je vind 9 van de 10 keer welke bedrijvendag er op die dag is.

Tiemen en ik hebben een keer gehad dat wij op een van deze dagen kwamen terwijl we een normaal kaartje gekocht hadden. Dat was een beetje dom. Een groot nadeel hiervan is namelijk dat het enorm, maar dan ook echt enorm druk is. Wij hebben die dag lange wachtrijen gehad en daardoor weinig attracties kunnen bezoeken. Voor mij nooit meer een bedrijvendag dus. Mocht je wel op een van deze dagen willen gaan, hieronder de twee aanstaande dagen incl. de prijs per ticket.

De Rabobank klantdagen zijn op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017. Je kunt tickets online aanschaffen bij de Rabobank. De prijs is € 18,50 per ticket.
Avro Tros ledendagen

De Tros heeft een bedrijvendag op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017. Ook hier kun je online je tickets aanschaffen. De prijs voor een ticket is € 17,50.

Genoeg leuke aanbiedingen dus om minimaal € 7,50 per ticket te besparen!
Wanneer ga jij de Efteling weer bezoeken?

http://mylittlehappiness.nl/met-korting ... -efteling/
1 x
Groetjes, Lois

MariaJ
Berichten: 583
Lid geworden op: di 30 sep 2014, 23:28

Re: 5x met korting naar de Efteling

Bericht door MariaJ » za 07 jan 2017, 17:27

Als nieuwsbrieflid van de Efteling krijg je met jouw verjaardag een aanbieding voor het 4e kaartje gratis.
Die aanbieding is dan een bepaalde periode geldig.
http://www.efteling.com/Nieuwsbrief-Jarig
1 x

Plaats reactie