Heb je tijd voor een cursus? Bij Soofos studeer je nu gratis!

Praat in het gratis forum over alles dat met gratis producten te maken heeft.
Gebruikersavatar
Lois
Berichten: 1411
Lid geworden op: zo 28 sep 2014, 20:26

Heb je tijd voor een cursus? Bij Soofos studeer je nu gratis!

Bericht door Lois » do 26 mar 2020, 21:13

https://www.mamsatwork.nl/soofos-gratis-online-cursus/
Soofos, een van de grootste e-learningplatformen van Nederland biedt Nederlanders die gedwongen thuis zitten door de coronacrisis gratis cursussen aan. Op deze manier wil het platform Nederlanders een hart onder de riem steken en ze de mogelijkheid geven om een online cursus gratis te volgen.

Gratis online cursus volgen bij Soofos

Maar ook cursussen over bijvoorbeeld Photoshop, Excel, yoga, fotografie en tekenen zijn nu gratis online te volgen. Deze lessen worden veelal gegeven door zzp’ers en ondernemers, die allen hard getroffen worden door de huidige coronacrisis.

Toch willen de instructeurs (die betreffende zzp’ers) en Soofos iets terug doen. Online leren en een online cursus volgen is namelijk een ideale tijdsbesteding tijdens het binnenblijven. Je kan op een toegankelijke en leuke manier iets nieuws leren en daarmee je skills uitbreiden als je dat wilt. Of juist je creatieve kant gaan exploren. Dat geldt voor volwassenen en kinderen.

De cursussen zijn zeer volledig en zijn afhankelijk van het onderwerp in vier uur tot vier dagen te volgen waarna een certificaat volgt. Er is een selectie van cursussen beschikbaar gesteld om gratis te volgen en iedereen kan er één kiezen. Het starten van een online cursus kan hier en is mogelijk tot 6 april. Het grote voordeel is dat je de cursus die je start ook na 6 april nog af kan maken. Je bent dus niet verplicht om deze binnen 2 weken af te ronde

Waar zou jij jezelf graag verder in willen verdiepen? Wie weet hebben ze daar ook wel een online gratis cursus voor!

https://soofos.nl/gratis-cursus/
2 x
Groetjes, Lois

Plaats reactie